Vodafone va reduce din 17 iunie cu până la 26,7% tarifele pentru convorbirile în roaming

Vodafone România va reduce din 17 iunie, cu 10,3%, respectiv cu 26,7%, tarifele standard pentru convorbirile în roaming, care vor fi taxate cu 0,35 euro/minut pentru apeluri efectuate şi cu 0,11 euro/minut pentru cele primite, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

348 afișări
Imaginea articolului Vodafone va reduce din 17 iunie cu până la 26,7% tarifele pentru convorbirile în roaming

Vodafone va reduce din 17 iunie cu până la 26,7% tarifele pentru convorbirile în roaming (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În prezent, tarifele standard practicate de operator sunt de 0,39 euro/minut pentru apeluri efectuate şi de 0,15 euro/minut pentru cele primite. Tarifele menţionate nu includ TVA.

"Clienţii Vodafone România vor beneficia de noile tarife pentru apelurile efectuate şi pentru apelurile primite în statele membre ale Uniunii Europene şi în ţările din Spatiul Economic European (EEA) - Islanda, Liechtenstein şi Norvegia, precum şi în Elveţia, începând din 17 iunie", se arată într-un comunicat al Vodafone România.

Pentru apelurile în roaming cu o durata mai mare, clienţii Vodafone România au la dispoziţie optiunea Vodafone Passport, prin care aceştia pot vorbi la tarifele standard naţionale, la care se adaugă o taxă de conectare pentru fiecare apel.

Vodafone România este al doilea operator local de telefonie mobilă, cu 9,19 milioane de clienţi la 31 martie.

Operatorul român este parte a grupului britanic de telecomunicaţii Vodafone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici