Vodafone vrea să mute centrul global de servicii IT din India în România sau Ungaria

Vodafone intenţionează să mute centrul global de servicii IT din India în România sau Ungaria, potrivit Euroinvestor, care preia Dow Jones.

430 afișări
Imaginea articolului Vodafone vrea să mute centrul global de servicii IT din India în România sau Ungaria

Vodafone vrea să mute centrul global de servicii IT din India în România sau Ungaria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

România are şanse mai ridicate să atragă investiţia datorită stimulentelor fiscale, se spune într-un comunicat al Vodafone Ungaria.

Operatorul precizează că negocierile cu guvernul de la Budapesta continuă.

Vodafone România a înregistrat în perioada aprilie-septembrie, primul semestru al anului fiscal 2012-2013, venituri de 311 milioane lire sterline (388,75 milioane euro) şi un profit EBITDA de 119 milioane lire (148,75 milioane euro).

Cu aproape 8 milioane de clienţi, Vodafone este al doilea mare operator de telecomunicaţii mobile din România, principalii competitori fiind Orange şi Cosmote.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici