ZF Mobilio: Trilulilu estimează că serviciul de conţinut muzical Zonga va ajunge la 100.000 de clienţi în 2 ani

Compania Trilulilu anticipează că va ajunge în următorii doi ani la 100.000 de abonaţi pentru Zonga, serviciul care permite utilizatorilor să acceseze contra cost conţinut muzical, a declarat unul dintre acţionarii Trilulilu, Sorin Biriş, la ZF Mobilio.

276 afișări
Imaginea articolului ZF Mobilio: Trilulilu estimează că serviciul de conţinut muzical Zonga va ajunge la 100.000 de clienţi în 2 ani

ZF Mobilio: Trilulilu estimează că serviciul de conţinut muzical Zonga va ajunge la 100.000 de clienţi în 2 ani

"Vrem să ajungem la 100.000 de abonaţi în doi ani. Este o cifră conservatoare. Noi mizăm de comoditatea utilizatorilor, care vor prefera să plătească un abonament de până la 5 euro/lună decât să caute pe net o anumită melodie şi să o descarce, ocazie cu care poate îşi poate infecta terminalul cu vreun virus", a spus Biriş la ZF Mobilio.

Prin intermediul Zonga clienţii au acces la peste 16 milioane de melodii ale artiştilor români si internaţionali, prin parteneriatele încheiate cu case de discuri precum Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI, Cat Music, Roton, Mediapro Music şi altele.

Zonga include peste două milioane de albume şi single-uri, aparţinând unui numar de 1,2 milioane de artişti.

În octombrie 2012, Vodafone România a intrat în acţionariatul Trilulilu Music, preluând o participaţie de 15%. Compania a lansat atunci un serviciu de acces la conţinut muzical, de pe calculator şi telefonul mobil, disponibil de la preţuri de la 1,99 euro/lună, fără TVA.

"Parteneriatul cu Vodafone România este foarte important, ne ajută foarte mult şi credem că suntem pe direcţia cea bună", a spus reprezentantul Trilulilu, care a adăugat că 43% dintre utilizatori accesează Zonga de pe un terminal mobil.

Trilulilu.ro este una dintre cele mai mari comunităţi online din România, unde vizitatorii pot urmări şi contribui cu clipuri video, audio şi imagini.

Potrivit datelor Registrului Comerţului, acţionarii Trilulilu Music sunt Trilulilu SA - 89,99%, Universal Music - 10% şi Alexis Bonte - 0,01%. Trilulilu SA Cluj-Napoca este controlată de mai multe persoane fizice, cele mai mari pachete de acţiuni revenind Alexis Bonte - 51% şi Sergiu Biriş - circa 20%.

La cea de-a doua ediţie a conferinţei "ZF Mobilio '13", organizată luni şi marţi de Ziarul Financiar şi Mobilio.ro la Hotel Radisson din Bucureşti, participă cei mai importanţi jucători din piaţa de aplicaţii mobile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici