ZF Power Summit '14, arena de discuţie a celor mai fierbinţi subiecte din energie

Ziarul Financiar continuă dezbaterile despre cele mai fierbinţi subiecte din piaţa energiei alături de invitaţi de marcă, reprezentanţi ai statului, reglementatori, executivi de top şi mari consumatori de energie, într-o nouă ediţie a ZF Power Summit ce va avea loc în 25 -26 februarie în Bucureşti.

270 afișări
Imaginea articolului ZF Power Summit '14, arena de discuţie a celor mai fierbinţi subiecte din energie

ZF Power Summit '14, arena de discuţie a celor mai fierbinţi subiecte din energie (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

"ZF Power Summit 2014" vine cu un concept complex, cele două zile de eveniment - marţi şi miercuri - îmbinând conferinţe, sesiuni interactive, studii de caz de succes şi dezbateri pe subiecte de actualitate din domeniul energiei, utile tuturor managerilor.

Care este calendarul de listări pentru anul acesta şi cât va încasa statul din pachetele scoase la vânzare?, Cum ar putea arăta noul sistem de redevenţe din România? şi Care sunt scenariile cu care lucrează statul român? sau Ce strategii au marii consumatori de gaze pentru a rezista liberalizării preţului la gaze? şi Cum va evolua consumul de energie, carburanţi şi gaze anul acesta?, sunt doar câteva dintre întrebările care vor primi răspunsuri din partea celor mai influenţi jucatori ai acestei pieţe: Catalin Dumitru - Rompetrol Grup, Eric Stab - GDF Suez Energy Romania, Mariana Gheorghe - OMV-Petrom, Kinga Daradics - MOL Romania, Guy Bessis - Marsh Energy, Daniela Lulache - Nuclearelectrica, George Cristodorescu - Hidroelectrica, Laurenţiu Ciurel - Complexul Energetic Oltenia, Petru Văduva - Transgaz, Ştefan Bucătaru - Transelectrica, Virgil Metea - Romgaz, Luca D’Agnese - Enel Romania, Ileana Sorina Bălţatu - NIS Petrol.î

Ministrul delegat pentru Energie Constantin Niţă şi şeful Direcţiei de privatizare din cadrul Departamentului pentru Energie din Ministerul Economiei, Gabriel Dumitraşcu, sunt doar câteva dintre numele care completează lista speakerilor de top ce vor fi prezenţi în cadrul discuţiilor.

La "ZF Power Summit '14" Ziarul Financiar va lansa a doua ediţie a Anuarului de Energie 2014, care va aduce în atenţia cititorilor analize şi informaţii documentate privind bursa de energie, care sunt judeţele care au atras cei mai mulţi bani din eoliene sau solare şi cum poate fi gândită schema pentru energie verde în asa fel încât să-i diferenţieze pe cei care folosesc componente locale.

Lansat marţi, 25 februarie în prima zi a "ZF Power Summit’14", Anuarul de Energie va fi disponibil timp de o lună în reţelele Inmedio si Relay.

Mai multe informaţii despre eveniment, program şi vorbitori sunt disponibile în sectiunea dedicata de pe site-ul www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici