Zi neagră pe piaţa criptomonedelor. Cădere pentru Bitcoin şi Ether

  • Cu un minus de 9,28%, Bitcoinul scade la 36.955 de dolari.
  • Trendul descendent este urmat şi de moneda digitală Ether, care a scăzut cu 12,7%.
7448 afișări
Imaginea articolului Zi neagră pe piaţa criptomonedelor. Cădere pentru Bitcoin şi Ether
Bitcoin, cea mai valoroasă monedă digitală din lume, a scăzut vineri cu 9,28% la aproximativ 36.955 de dolari, pierzând 3.781,02 dolari faţă de închiderea precedentă, informează Reuters.
 
Şi Ether, moneda legată de reţeaua blockchain ethereun, a scăzut în ultimele 24 de ore cu 12,7% la 2.631,35 dolari, cu o pierdere de aproximativ 2,631 dolari.

Scăderea a venit imediat după ce joi, la sfârşitul după-amiezii, piaţa bursieră a scăzut.

Criptomonedele şi acţiunile au scăzut împreună de la începutul anului, ca răspuns la îngrijorările investitorilor cu privire la modul în care o serie de creşteri aşteptate ale ratei dobânzii de către Rezerva Federală se vor răsfrânge asupra pieţelor, conform The Wall Street Journal.

"Criptomonedele nu mai sunt un activ de risc izolat şi răspund la schimbările din politica globală", a declarat Clara Medalie, director de cercetare la furnizorul de date despre piaţa criptomonedelor Kaiko.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici