COMENTARIU Sorin Avram: Hai România! Hai să ne lăsăm de fotbal!

România mare tocmai a luat bătaie cu 3 la 2 de la Armenia. Atâta s-a putut.

793 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Hai România! Hai să ne lăsăm de fotbal!

COMENTARIU Sorin Avram: Hai România! Hai să ne lăsăm de fotbal!

După rezultatele României mici şi cele ale României mari, Federaţia Română de Fotbal ar trebui desfiinţată.

Însă, numai după un proces în care conducătorii forului fotbalistic ar trebui judecaţi pentru grave prejudicii de imagine aduse României şi sportului numit fotbal.

Desfiinţarea federaţiei ar trebui sa vină, evident, la pachet, cu desfiinţarea Naţionalelor. Astfel, toată lumea ar scăpa de chin. Fotbalul ar scăpa de nişte selecţionate care strică acest sport, jucătorii ar putea să îşi vadă liniştiţi de carierele lor mediocre de la echipele submediocre la care sunt legitimaţi, iar antrenorii s-ar putea îmbogăţi pregătind formaţii modeste din campionatul arab.

Şi, cel mai important, iubitorii fotbalului din România ar fi mult mai liniştiţi şi s-ar putea pregăti pentru Liga Campionilor. Pentru bucuria de a vedea un meci de fotbal adevărat în liga campionilor. Fără nervi, fără pastile, fără înjurături şi fără să audă lamentări de genul "ne-a furat arbitrul", " terenul a fost prost", "Dumnezeu ne-a întors spatele în seara asta" şi de promisiuni că data viitoare vom da totul pe teren. Hai România! Hai sa ne lăsăm de fotbal!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici