COMENTARIU Sorin Avram. Suflul nou, Florin Cîţu, învăţăcelul fostului suflu nou, Klaus Iohannis

963 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram. Suflul nou, Florin Cîţu, învăţăcelul fostului suflu nou, Klaus Iohannis
Adriana Săftoiu nu a tăcut cât era deputat PNL şi, evident, nu are cum să-şi ţină gura acum când nu mai face parte echipa de parlamentari liberali. Doamna Săftoiu şi-a exprimat revolta în legătură cu declaraţiile premierului PNL, Florin Cîţu, contracandidatul lui Ludovic Orban la şefia partidului, care a spus că o colaborare a liberalilor cu social-democraţii este exclusă. Fiindcă nu l-a întâlnit pe domnul Cîţu pentru a-i oferi o doză de lecitină, doamna Săftoiu i-a administrat acestuia un mesaj de aducere aminte pe Facebook: ”Florin Cîţu a declarat că este <singurul care s-a opus sistematic oricărei colaborări cu PSD>. La aşa declaraţii nu ai cum să nu te enervezi. Când PNL, în perioada în care dl. Cîţu era senator, ministru, racola primari PSD, parlamentari PSD, care au şi devenit, acum, parlamentari PNL, nu reţin nici măcar o declaraţie a dl. Cîţu prin care să critice asemenea racolări. Linişte totală în dreptul lui”.
 
Florin Cîţu, aka Suflul Nou, umblă cu voioşie prin filialele partidului pentru a participa la alegerile interne şi pentru a le promite liberalilor că în cazul în care deveni preşedintele partidului atunci le va fi bine lor, cetăţenilor de rând şi localităţilor în care trăiesc. Evident, domnul Cîţu nu va le va face bine cu banii domniei sale, ci cu cei din visteria publică la care are acces în calitatea sa de prim ministru. 
 
Asta pe partea economică. Pe partea politică, Suflul Nou afirmă peste tot că principalul duşman al Ţării şi al liberalismului este PSD şi de aceea el va continua să lupte cu toată forţa acumulată la sala de forţă împotriva Ciumei Roşii şi că, o eventuală colaborare cu aceasta este exclusă. O spune domnul Cîţu în faţa unor săli în care se află şi primari, consilieri locali şi consilieri judeţeni care acum fac parte din conducerile organizaţiilor PNL şi care până la alegerile de anul trecut erau pesedişti de frunte. 
 
Suflului Nou nu-i place PSD-ul, dar tare-i plac pesediştii trădători, pentru că are nevoie şi de votul lor pentru a pune mâna pe conducerea PNL ca să lupte cu toată forţa pe care i-o dă muzica rockerilor de la Foo Fighters împotriva ciumaţilor roşii. 
 
Adevărul e că noul suflu nou al PNL a avut de la cine să ia lecţii. Le-a luat de la fostul suflu nou, domnul profesor Klaus Iohannis, care până a deveni cel mai mare duşman al PSD a fost propunerea alianţei PNL-PSD pentru funcţiile de ministru de Interne şi vicepremier. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici