Gândurile lui Cristoiu. Topul săptămânii

În Topul Săptămânii, realizat de publicistul Ion Cristoiu, primul loc este ocupat de primarul general al Capitalei, Nicuşor dan, iar ultimul de fostul lider al PNL, deputatul independent Ludovic Orban.

3254 afișări
Imaginea articolului Gândurile lui Cristoiu. Topul săptămânii

Gândurile lui Cristoiu. Topul săptămânii

  • Locul 5- Ludovic Orban, deputat independent

„Dl. Ludovic Orban a anunţat înfiinţarea unui nou partid, depunerea actelor. Deocamdată, din ce a vorbit el, nu am înţeles cu ce se ocupă partidul ăsta. Am înţeles că programul acestui partid este lupta împotriva alianţei dintre PNL şi PSD. Nu am văzut în acest program un motiv pentru care electoratul de dreapta dacă nu votează PNL să-i voteze pe ei. Are aceeaşi slăbiciune ca Pro România. Şi Pro România nu avea o chestie distinctă. Eu aş face un partid la stânga rău. Nu comunist, cu temele alea pacea între popoare, lupta împotriva militarismului.”

  • Locul 4- Marcel Ciolacu, preşedintele PSD

„Ar fi trebuit să intervenit într-un asemenea moment emoţional. Dl. Marcel Ciolacu nu a înţeles un lucru. Poţi să iei o măsură economică pentru români uriaşă, să le creşti mâine salariul cu nu ştiu cât, dar dacă nu ieşi pe emoţie...dl. Klaus Iohannis a sesizat. Aşa s-a întâmplat cu Gabi Firea, care a avut măsura aia cu fertilizarea in vitro. Ştiţi că toate l-au votat pe Nicuşor Dan? Pentru că românul consideră că tu eşti dator să-i dai, că i se cuvine. Mai degrabă influenţezi, ca acum în cazul Şoşoacă, vezi câţi sunt de partea ei şi câţi sunt împotriva ei.”

  • Locul 3- Nicolae Ciucă, premierul României

„Este obsedat de imagine, nu are experienţa hârşâielii politice şi cine se preocupă de imagine, de imagine va pieri. Întotdeauna când te miros adversarii că eşti obsedat de imagine, te-ai terminat. El n-are experienţă politică şi se vrea politician. Este un premier cum greu mi-am imaginat că poate fi, atât de slab. Numai astăzi au fost cinci uragane, trebuie să le faci faţă.”

  • Locul 2- Klaus Iohannis, preşedintele României

„Pentru că a înviat. Nu a fost o conferinţă de presă edificatoare. În general nu am încredere în conferinţele de presă pentru că el le ţine cu grupul de presă de la Cotroceni, care depinde foarte mult de consilierul de presă, dacă se supără... nu a spus nimic istoric şi, neliniştitor pentru el, nu a avut niciun ecou faţă de alte vremuri. Interesant că presa ostilă lui, chiar dacă el a făcut unele concesii, nu a găsit niciun prilej de a-l lăuda. Din contră, au continuat. Ceea ce înseamnă că dl. Klaus Iohannis este pe listă, acolo...”

  • Locul 1- Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei

“Iniţial, am spus să-l punem pe primul loc pentru că a ţinut o conferinţă de presă din care nu am înţeles nimic. L-aş pune pe primul loc pentru că are o inimă de neom cu Crăciunul. Sărbătoarea e în suflet, e a fiecărui om, dar în România, în acest Bucureşti, unde sunt atâţia oameni simpli, amărâţi, fă-le Crăciunul. Eu în fiecare seară dau din alte ţări. China, Beijingul, este Crăciun la chinezi. De ce? Pentru că omul ăsta vrea şi el târg, brazi... Cum poţi să-i iei omului aşa ceva, cum poţi să nu ai o inimă de stânga, o inimă intelectuală?”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici