Anglia - Scoţia 0-0, în Grupa D de la EURO 2020

  • Anglia şi Scoţia au oferit o partidă goală pe ”Wembley”, vineri seară.
  • Kane, căpitanul Angliei, încă n-a marcat la acest turneu final, în două etape.
  • În clasamentul grupei, Cehia şi Anglia ocupă primele două poziţii, cu câte 4 puncte.
91 afișări
Imaginea articolului Anglia - Scoţia 0-0, în Grupa D de la EURO 2020

Duel Foden (Man City) - stânga - Robertson (Liverpool)

Cel mai aşteptat meci al zilei de vineri a dezamăgit crunt, fiind o confruntare închisă, disputată pe ploaie. O rivalitate întinsă pe durata a 115 dueluri s-a terminat fără o învingătoare.

A fost al doilea duel de la Euro între cele două grupări din Regatul Unit, după istoricul joc din 1996, când Anglia a găzduit competiţia. Atunci a fost 2-0 pentru Anglia, pe ”Wembley”, şi a fost mai mult spectacol decât acum.

La Londra, cu Sir Alex Ferguson şi cu David Beckham în tribună, a fost o luptă oarbă. Kane, creditat cu prima şansă să devină golgheterul Euro, n-a punctat încă la actuala ediţie. Neconvingător a jucat şi starul în devenire Phil Foden. Ambii au fost schimbaţi după pauză de selecţionerul Angliei.

Înainte de startul jocului, fotbaliştii celor două selecţionate au îngenuncheat. S-a vrut a fi un mesaj anti-rasism.

Scoţia venea după bătaia încasată de la Republica Cehă şi risca eliminarea. Băieţii lui Gareth Southgate au depăşit ceea ce, teoretic, se arăta a fi testul cel mai greu, Croaţia, şi vedeau la orizont prima poziţie în Grupa D. N-au arătat ca o formaţie care merită să joace finala, pe 11 iulie.

În celălalt meci al grupei, Croaţia şi Cehia s-au anihilat, scor 1-1.

În clasament, Anglia este pe locul doi, cu 4 puncte, la fel ca şi liderul Republica Cehă, care însă are un golaveraj mai bun (3-1, faţă de 1-0). Cu un punct sunt Croaţia golaveraj (1-2) şi Scoţia (golaveraj 0-2).

Grupa rămâne deschisă pentru orice în ultima rundă, când se dispută Anglia - Cehia şi Croaţia - Scoţia.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici