ACCIDENT în gara din Barcelona: Cel puţin 20 de persoane au fost rănite în urma coliziunii între două trenuri

O coliziune între două trenuri de călători produsă vineri în gara Sants din Barcelona a provocat rănirea a aproximativ 20 de persoane, anunţă compania care administrează sistemul feroviar spaniol (ADIF).

395 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în gara din Barcelona: Cel puţin 20 de persoane au fost rănite în urma coliziunii între două trenuri

ACCIDENT în gara din Barcelona: Cel puţin 20 de persoane au fost rănite în urma coliziunii între două trenuri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Un tren l-a lovit pe altul în spate, în Gara Sants, la ora 10.05", a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

"Cel puţin 22 de persoane au suferit contuzii, zece primind îngrijiri medicale la faţa locului", adaugă oficialul citat.

În coliziune au fost implicate două trenuri de navetişti, care făceau legătura cu suburbiile Calella şi Terrassa.

În momentul coliziunii, viteza celor două garnituri era foarte mică.

Pe 24 iulie, 79 de persoane au murit, iar 180 au fost rănite într-una dintre cele mai mari catastrofe feroviare din Spania, cauzată de viteza excesivă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici