ALEGERILE DIN FRANŢA. Emmanuel Macron se distanţează de Marine Le Pen în preferinţele electorale

Emmanuel Macron, candidatul organizaţiei civice În Mişcare! (social-liberală), ar urma să câştige scrutinul prezidenţial din Franţa cu 61%, distanţându-se de Marine Le Pen, candidatul formaţiunii populiste de extremă-dreapta Frontul Naţional, potrivit unui sondaj realizat după dezbaterea televizată.

2369 afișări
Imaginea articolului ALEGERILE DIN FRANŢA. Emmanuel Macron se distanţează de Marine Le Pen în preferinţele electorale

ALEGERILE DIN FRANŢA. Emmanuel Macron se distanţează de Marine Le Pen în preferinţele electorale

Potrivit sondajului de opinie realizat de Institutul Ifop-Fiducial la comanda Paris Match, CNews şi Sud-Radio, Emmanuel Macron este creditat cu 61% din intenţiile de vot (+1% faţă de miercuri), în timp ce Marine Le Pen este la nivelul de 39% (-1%).

Sondajul de opinie a fost efectuat după dezbaterea electorală televizată desfăşurată miercuri seară.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici