Alegerile prezidenţiale din Franţa: Consiliul municipal din Paris oferă bilete gratuite la un meci de rugby persoanelor care votează

Consiliul municipal din Paris va oferi 150 de bilete la un meci de rugby persoanelor care vor face dovada că au votat în scrutinul prezidenţial din Franţa, informează ziarul Le Parisien, în ediţia online.

50 afișări
Imaginea articolului Alegerile prezidenţiale din Franţa: Consiliul municipal din Paris oferă bilete gratuite la un meci de rugby persoanelor care votează

Alegerile prezidenţiale din Franţa: Consiliul municipal din Paris oferă bilete gratuite la un meci de rugby persoanelor care votează (Imagine: Bogdan Maran/Arhiva Mediafax Foto)

Duminică la prânz, 150 de iubitori de rugby vor avea şansa de a participa la meciul dintre formaţiile Massy şi Lille dacă vor dovedi că au votat. Consiliul general a anunţat că va oferi 150 de bilete pentru acest meci crucial din Campionatul de rugby al Franţei.

"Este o modalitate originală de a încuraja participarea la scrutin", a declarat Jérôme Guedj, un oficial socialist, informează ziarul Le Parisien, în ediţia online.

Însă iniţiativa a fost denunţată de opoziţia de dreapta, care a criticat "mercantilizarea sufragiului universal".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici