Alexei Navalnîi a cerut administraţiei închisorii să-i aducă în celulă un cangur

  • Disidentul rus Alexei Navalnîi, aflat în închisoare din 2021, a cerut administraţiei penitenciarelor să-i aducă în celulă un cangur, o balalaică şi o sticlă de alcool.
  • Cerereile au fost refuzate, a dezvăluit Navalnîi prin intermediul reţelelor de socializare.
1759 afișări
Imaginea articolului Alexei Navalnîi a cerut administraţiei închisorii să-i aducă în celulă un cangur

Sursa foto: MediafaxFoto

Fostul lider al opoziţiei ruse Alexei Navalnîi a făcut cererile în scris, potrivit unor scrisori publicate online de echipa sa şi analizate de Sky News. De asemenea, el a cerut ca un deţinut din corpul său de clădire să primească un megafon pentru a putea „ţipa şi mai tare". Navalnîi a mai solicitat ca un deţinut care „a ucis un om cu mâinile goale" să primească centura neagră la karate.

Cererile au fost refuzate. Acestea au fost făcute după ce criticul Kremlinului a petrecut aproape şase luni în izolare într-o închisoare din regiunea Vladimir, la est de Moscova.

„Când stai izolat într-o celulă şi ai puţine distracţii, te poţi distra cu corespondenţa cu administraţia", a explicat Navalnîi.

Navalnîi a contestat în special faptul că i s-a refuzat cererea de a primi un cangur. El a anunţat că „va continua să lupte pentru dreptul inalienabil" de a deţine acest animal.

Navalnîi ispăşeşte o pedeapsă de peste 11 ani într-o închisoare aflată la aproximativ 240 de kilometri la est de Moscova. El a fost judecat pentru fraudă, acuzaţie despre care el spune că a fost inventată pentru a-l reduce la tăcere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici