Ambasadorul Rusiei la ONU: Relaţiile cu SUA sunt la un nivel nepermis de jos

Vasili Nebenzia, ambasadorul Rusiei la ONU, a declarat, sâmbătă că relaţiile dintre Statele Unite şi Rusia au ajuns la un nivel nepermis de jos, adăugând că o bună dinamică a relaţiilor bilaterale ar influenţa în mod pozitiv scena internaţională, relatază Tass.

1065 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Rusiei la ONU: Relaţiile cu SUA sunt la un nivel nepermis de jos

Ambasadorul Rusiei la ONU: Relaţiile cu SUA sunt la un nivel nepermis de jos

Ambasadorul rus a afirmat că relaţiile deteriorate cu SUA nu aduc nimic pozitiv în afacerile internaţionale. El a precizat că repararea relaţiilor ruso-americane ar fi în beneficiul întregii lumi. ”Relaţiile bilaterale sunt la un nivel nepermis de jos”, a afirmat ambasadorul rus.

”Consiliul de Securitate al ONU este unul dintre puţinele locuri în care cooperăm cu Statele Unite. Procedăm aşa nu pentru a demonstra că interacţiunea poate fi benefică, ci pentru că este foarte importantă cooperarea în interiorul ONU pentru întreaga omenire”, a spus Nebenzia.

”Am fost întrebat dacă deteriorarea relaţiilor cu SUA poate afecta cooperarea la ONU, dar am răspuns că am trecut de acest moment şi nu vrem ca relaţiile bilaterale să afecteze soluţionarea problemelor de securitate”, a adăugat diplomatul rus.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici