Anders Behring Breivik va fi scos din izolarea totală în detenţie

Autorul atacurilor din Norvegia, Anders Behring Breivik, va fi scos din regimul de izolare totală în care s-a aflat de când a fost arestat, pe 22 iulie, anunţă poliţia norvegiană.

375 afișări
Imaginea articolului Anders Behring Breivik va fi scos din izolarea totală în detenţie

Anders Behring Breivik va fi scos din izolarea totală în detenţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu toate acestea, Anders Behring Breivik va rămâne izolat faţă de ceilalţi deţinuţi.

"Nu vom mai prelungi izolarea totală după data de 17 octombrie", a declarat procurorul de poliţie Christian Hatlo.

În septembrie, tribunalul a decis ca Behring Breivik - care a recunoscut că este vinovat de cele două atacuri comise pe 22 iulie şi soldate cu 77 de morţi în total - să fie deţinut în izolare totală până la 17 octombrie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici