Aplicaţia Uber face noi victime: Proteste violente la Ciudad de Mexico faţă de utilizatorii Uber - VIDEO

Un protest violent faţă de şoferii care folosesc aplicaţia UberPOP a avut loc, joi, în apropierea aeroportului din Ciudad de Mexico, zeci de maşini fiind atacate cu pietre şi bâte, informează cotidianul Express.

890 afișări
Imaginea articolului Aplicaţia Uber face noi victime: Proteste violente la Ciudad de Mexico faţă de utilizatorii Uber - VIDEO

Aplicaţia UberPOP face noi victime: Proteste violente la Ciudad de Mexico faţă de utilizatorii Uber (Imagine: Captura video)

La fel cum s-a întâmplat în Franţa, în urmă cu o lună, un protest al taximetriştilor din Ciudad de Mexico s-a transformat într-unul extrem de violent la adresa şoferilor care folosesc aplicaţia produsă de compania americană Uber.

Taximetrişti furioşi au aruncat cu pietre şi au lovit maşinile concurenţilor cu bâte, iar persoane nemulţumite au aruncat cu făină şi ouă înspre acestea.

Potrivit autorităţilor, peste 12 maşini au fost distruse în urma protestelor, însă oficialii companiilor de teximetrie din Ciudad de Mexico au negat orice implicare în incidentele produse.

.

Aplicaţia UberPOP permite oricărui particular să propună curse prin intermediul aplicaţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici