Aproape 10.000 de studenţi şi profesori au fost mutaţi în carantină. Ţara care va închide din nou instituţiile de invăţământ

Un focar reînnoit persistă în Israel, după ce sute de elevi şi profesori au fost despistaţi pozitiv cu noul virus. Astfel, mai multe instituţii de învăţământ se vor închide din nou, după ce acum 3 săptămâni şi-au redeschis uşile.

8603 afișări
Imaginea articolului Aproape 10.000 de studenţi şi profesori au fost mutaţi în carantină. Ţara care va închide din nou instituţiile de invăţământ

Aproape 10.000 de studenţi şi profesori au fost mutaţi în carantină după ce au luat COVID-19. Ţara care va închide din nou instituţiile de invăţământ

 

Conform The Times of Israel, peste 16.000 de elevi şi profesori se află în carantină acasă. De asemenea, patru parlamentari israelieni au fost nevoiţi să intre în carantină după ce au intrat în contact cu un parlamentar arab care a fost testat pozitiv săptămâna trecută.
 
Ministrul Educaţiei a emis un comunicat că 106 şcoli nu s-au redeschis duminică din cauza numărului mare de elevi şi profesori testaţi pozitiv.
 
17.169 de persoane din Israel au fost testate până acum pozitiv pentru coronavirus, dintre care 285 au murit.
 
 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici