Aproximativ 5.000 de sindicalişti din 22 de ţări, inclusiv România, protestează la Budapesta

Aproximativ 5.000 de persoane reprezentând 45 de sindicate din 22 de ţări, inclusiv România, protestează sâmbătă la Budapesta, împreună cu 35.000 de cetăţeni ungari, cerând o plată corectă şi locuri de muncă, a anunţat secretarul Confederaţiei Europene a Sindicatelor (CES), citat de MTI.

25 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 5.000 de sindicalişti din 22 de ţări, inclusiv România, protestează la Budapesta

Aproximativ 5.000 de sindicalişti din 22 de ţări, inclusiv România, protestează la Budapesta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Demonstraţia din Piaţa Eroilor a fost organizată pentru a coincide cu reuniunea informală a miniştrilor europeni de Finanţe şi Economie (ECOFIN), în Palatul Godollo, a declarat John Monks, secretarul CES.

La această manifestaţie participă şi "Cartel Alfa" cu 200 de sindicalişti.

Manifestanţii vor mărşălui pe bulevardul Andrassy începând cu ora 13.30 (14.30 ora României), iar liderii sindicatelor ungare vor susţine discursuri în piaţa Octogon în cursul după-amiezii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici