Ariel Castro, suspectul în cazul sechestrărilor din Cleveland, se descria ca "prădător sexual"

Ariel Castro, principalul suspect în cazul răpirii, sechestrării şi violării a trei tinere timp 10 ani în Cleveland (Ohio, nord) se descria pe sine ca un "prădător sexual" care are nevoie de ajutor, într-un bilet din 2004, scrie presa locală.

1818 afișări
Imaginea articolului Ariel Castro, suspectul în cazul sechestrărilor din Cleveland, se descria ca "prădător sexual"

Ariel Castro, suspectul în cazul sechestrărilor din Cleveland, se descria ca "prădător sexual" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit fluxului de Twitter al jurnalistului Scott Taylor, de la televiziunea locală WOIO, acest bilet a fost descoperit printre zeci de alte probe adunate de poliţia care a percheziţionat casa din Cleveland unde cele trei femei au fost sechestrate.

"Sunt un prădător sexual. Am nevoie de ajutor", scrie pe bilet, potrivit lui Taylor.

Într-o aparentă referire la victime, pe bilet scrie că "ele se află aici împotriva voinţei lor, pentru că au comis greşeala de a urca în maşina unui străin". "Nu ştiu de ce mai caut alta, am deja două".

Taylor spune că suspectul scria de asemenea că vrea să se sinucdă şi să dea "toate economiile victimelor mele".

Şeful poliţiei din Cleveland Ed Tomba a părut să confirme existenţa acestui bilet într-o conferinţă de presă, miercuri, când un jurnalist l-a întrebat dacă a fost găsit un "bilet de sinucidere".

"Nu vreau să vorbesc despre descoperirea unei probe, sunt peste 200 care au fost adunate din casa din Seymour Avenue, toate vor fi studiate", a spus acesta.

Fostul şofer de autobuz în vârstă de 52 de ani a fost inculpat joi pentru viol şi sechestrare, suspectat că a sechestrat şi violat timp de 10 ani pe Amanda Berry, în vârstă de 27 de ani - care a dat naştere unei fete, Jocelyn, astăzi în vârstă de 6 ani -, Gina DeJesus, în vârstă de 23 de ani şi Michelle Knight, în vârstă de 32 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici