Ariel Sharon, aflat în comă de cinci ani, a fost readus la spital

Fostul premier israelian Ariel Sharon, aflat în comă de aproape cinci ani, a fost adus sâmbătă seara cu ambulanţa la spital, după ce a petrecut mai puţin de 48 de ore la ferma sa din sudul Israelului, a anunţat postul public de radio.

1426 afișări
Imaginea articolului Ariel Sharon, aflat în comă de cinci ani, a fost readus la spital

Ariel Sharon, aflat în comă de cinci ani, a fost readus la spital (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O ambulanţă l-a dus pe Ariel Sharon vineri de la spitalul Sheba din Tel Aviv la Ferma Sycomores, proprietatea familiei Sharon, aflată în apropiere de oraşul Sderot, nu departe de Fâşia Gaza.

Familia sa şi medicii voiau să testeze în acest fel echipamentele medicale instalate la fermă pentru a-l putea transfera acolo definitiv pe Ariel Sharon.

Potrivit postului de radio, care citează medici, acest prim test s-a "desfăşurat perfect", iar Ariel Sharon va putea efectua trei sau patru drumuri de acelaşi fel pentru perioade de 48 de ore înainte de a putea fi îngrijit permanent la domiciliu.

Ariel Sharon a fost victima unui atac cerebral al 4 ianuarie 2006. De atunci, el este în comă, iar fiii săi au decis să îl menţină în viaţă prin asistenţă medicală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici