ATAC ARMAT în Germania: Doi medici, împuşcaţi mortal în Marbug. Accesul în faţa gării din oraş, restricţionat

Doi medici au fost împuşcaţi mortal într-un cabinet medical din oraşul german Marbug, au anunţat joi procurorii, citaţi de site-ul agenţiei DPA.

5618 afișări
Imaginea articolului ATAC ARMAT în Germania: Doi medici, împuşcaţi mortal în Marbug.  Accesul în faţa gării din oraş, restricţionat

ATAC ARMAT în Germania: Doi medici, împuşcaţi mortal în Marbug. Accesul spre piaţa din faţa gării, restricţionat (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Martorii au auzit focuri de armă în jurul orei locale 12.50 (13.50, ora României) şi au alertat imediat poliţia.

Trupurile victimelor au fost găsite într-o clădire în apropiere de principala gară din oraş, unde se află un cabinet medical şi apartamente. Ambii bărbaţi au fost împuşcaţi de mai multe ori.

Nu se cunosc deocamdată detalii despre motivul crimei.

RMV, o companie regională de transport, a anunţat pe site-ul său că accesul spre piaţa din faţa gării a fost restricţionat din cauza operaţiunii desfăşurate de poliţie.

În anul 2012, un pensionar a împuşcat doi medici şi pe sine într-un cabinet din landul Renania-Palatinat. În iulie, un pacient al spitalului Benjamin Franklin din Berlin a rănit un medic şi s-a sinucis. Medicul a murit ulterior din cauza rănilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici