Atac armat soldat cu trei morţi într-un sat din Elveţia

Un atac armat în care au fost ucise trei persoane a avut loc luni dimineaţa în cartierul gării din satul Wilderswil, în cantonul Berna, în apropierea sediului unei şcoli, iar o operaţiune a poliţiei este în curs, relatează site-ul Radioteleviziunii elveţiene (RTS).

151 afișări
Imaginea articolului Atac armat soldat cu trei morţi într-un sat din Elveţia

Atac armat soldat cu trei morţi într-un sat din Elveţia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit postului, cadavrele celor trei persoane au fost descoperite luni într-o parcare, în apropiere de gară, şi ar fi vorba despre o dramă familială, potrivit unei locuitoare citate de Berner Oberländer.

Un cadavru a fost găsit într-o maşină, iar alte două în apropierea vehiculului, luni dimineaţa, într-o parcare din satul Wilderswil, în apropiere de Interlaken.

Poliţia a fost informată despre acest lucru la ora locală 7.00 (8.00, ora României), constatând decesul celor trei persoane. Acestea au fost ucise într-un atac armat, potrivit presei elveţiene de limbă germană.

Potrivit unei locuitoare citate de Berner Oberländer, ar fi vorba despre o dramă familială, un bărbat omorându-şi soţia şi copilul, după care s-a sinucis.

Drumul principal din sat a fost blocat. Mai multe vehicule de poliţie se aflau la faţa locului, dar şi de la serviciile de salvare, inclusiv două ambulanţe.

Atacul a avut loc în cartierul gării, în apropierea sediului unei şcoli. Poliţia a luat măsuri ca elevii să nu vadă scena, potrivit Berner Zeitung.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici