ATAC CU BOMBĂ la un consulat al Egiptului din Libia. Incidentul nu s-a soldat cu victime

Consulatul Egiptului din oraşul libian Benghazi a fost vizat de un atac cu bombă, dar incidentul nu s-a soldat cu victime, anunţă serviciile de securitate libiene.

240 afișări
Imaginea articolului ATAC CU BOMBĂ la un consulat al Egiptului din Libia. Incidentul nu s-a soldat cu victime

ATAC CU BOMBĂ la un consulat al Egiptului din Libia. Incidentul nu s-a soldat cu victime (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Un dispozitiv exploziv a fost aruncat de persoane rămase neidentificate spre sediul consulatului egiptean din Benghazi, dar atacul nu s-a soldat cu victime", a declarat purtătorul de cuvânt al serviciilor de securitate din estul Libiei, Abdallah al-Zayedi.

Explozia a provocat prăbuşirea parţială a unui gard şi daune la unele vehicule staţionate în faţa misiunii diplomatice.

Incidentul intervine în contextul în care, de câteva zile, au loc manifestaţii în faţa misiunii diplomatice egiptene, ca reacţie la acţiunile de reprimare din Egipt.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici