Atac cu maşină-capcană în faţa unui spital din Turcia. Cel puţin cinci persoane au murit, iar circa 50 au fost rănite

Cel puţin cinci persoane au murit, iar alte aproximativ 50 au fost rănite într-un atac cu maşină-capcană comis miercuri după-amiază în faţa unui spital din sud-estul Turciei.

65980 afișări
Imaginea articolului Atac cu maşină-capcană în faţa unui spital din Turcia. Cel puţin cinci persoane au murit, iar circa 50 au fost rănite

Atac cu maşină-capcană în faţa unui spital din Turcia. Cel puţin cinci persoane au murit, iar circa 50 au fost rănite (Imagine: Daily Star)

Atentatul, atribuit mişcării separatiste Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), a vizat un vehicul al forţelor de securitate din localitatea Kiziltepe, situată în provincia Mardin, în estul Turciei.

Conform unor surse, atentatul s-a soldat cu moartea a cel puţin cinci persoane.

Alte aproximativ 50 de persoane au fost rănite, trei fiind în stare critică.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici