ATAC la o bază militară din Afganistan: Cel puţin 126 de morţi după explozia unui vehicul capcană

Cel puţin 126 de persoane au fost ucise în cursul atacului comis de militanţi talibani asupra unei baze militare din provincia afgană Maidan Wardak, anunţă un oficial militar afgan, citat de site-ul agenţiei Reuters.

781 afișări
Imaginea articolului ATAC la o bază militară din Afganistan: Cel puţin 126 de morţi după explozia unui vehicul capcană

ATAC la o bază militară din Afganistan: Cel puţin 126 de morţi după explozia unui vehicul capcană

"Avem informaţii că 126 de persoane au fost ucise în explozia produsă în interiorul centrului de antrenamente militare (...)", a declarat sub protecţia anonimatului un oficial din cadrul Ministerului afgan al Apărării.

Un vehicul-capcană a explodat luni în sediul Direcţiei Naţionale de Securitate (DNS) din Maidan Shahr, capitala provinciei Maidan Wardak.

Ulterior, doi militanţi talibani au deschis focul în baza militară, fiind omorâţi în schimbul de focuri.

Un alt oficial a declarat că peste 100 de membri ai Direcţiei Naţionale de Securitate au fost ucişi în atacul comis de insurgenţii talibani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici