Atentatul de la Tel Aviv: Presupuşii autori au fost arestaţi

Shin Beth, serviciul israelian de securitate internă, a anunţat joi seară că a arestat membrii unei celule suspectată de a fi responsabilă de atentatul împotriva unui autobuz la Tel Aviv.

353 afișări
Imaginea articolului Atentatul de la Tel Aviv: Presupuşii autori au fost arestaţi

Atentatul de la Tel Aviv: Presupuşii autori au fost arestaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Autorii atentatului de miercuri împotriva unui autobuz la Tel Aviv care s-a soldat cu 29 de răniţi au fost arestaţi la câteva ore de la atac" în apropiere de Ramallah, în Cisiordania, a declarat Shin Beth într-un comunicat.

"Membrii acestei celule din localitatea Beit Lakya care au legături cu Hamas şi Jihadul islamic au recunoscut în timpul interogatoriului că au planificat atentatele împotriva israelienilor, au pregătit o bombă şi au ales Tel Aviv ca locaţie", a adăugat acesta.

Conform acestui text, membri celulei au recunoscut de asemenea că au recrutat un cetăţean israelian din Taibe (oraş arab israelian, în apropiere de Tel Aviv, n.r.) pentru a realiza atentatul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici