Meci din Liga Europa, amânat după atentatul de la Tel Aviv

UEFA a informat, miercuri, clubul spaniol Athletic Bilbao că a suspendat meciul pe care echipa bască trebuia să-l dispute, joi, în deplasare, cu formaţia Hapoel Kiryat Shmona, în etapa a V-a a grupelor Ligii Europa, în urma atentatului de la Tel Aviv.

112 afișări
Imaginea articolului Meci din Liga Europa, amânat după atentatul de la Tel Aviv

UEFA a suspendat un meci din Liga Europa după atentatul de la Tel Aviv (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Delegaţia spaniolă a aflat vestea atentatului pe aeroportul din Bilbao în timp ce se îmbarca în avionul spre Tel Aviv, unde urma să ajungă în această după-amiază, informează Marca.

Oficialii clubului au renunţat la plecarea în Israel după ce UEFA i-a informat că meciul nu se va mai disputa.

"Întâlnirea a fost amânată din cauza securităţii precare din zonă. Data de disputare a partidei va fi stabilită până la finalul săptămânii", a declarat un purtător de cuvânt al UEFA, organizatoarea Ligii Europa.

Cel puţin zece persoane au fost rănite, dintre care trei grav, într-o explozie produsă, miercuri, la bordul unui autobuz, la Tel Aviv, au anunţat serviciile israeliene de ambulanţă, Guvernul apreciind că este vorba despre un atac "terorist". Explozia s-a produs în apropierea Ministerului israelian al Apărării, cu sediul la Tel Aviv.

Partida Hapoel Kiryat Shmona - Athletic Bilbao, din etapa a V-a a grupei I a Ligii Europa, trebuia să aibă loc joi, de la ora 20.00, la Haifa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici