Au lăsat o nuntă cu zeci de invitaţi să continue. Poliţia: „Au dansat la 1,5 m distanţă. S-au adunat doar la poza de grup”

Poliţia a lăsat până la 30 de invitaţi să sărbătorească o nuntă în weekend, în ciuda regulilor de distanţare socială.Opoziţia din Australia cere o explicaţie guvernului Daniel Andrews.

59598 afișări
Imaginea articolului Au lăsat o nuntă cu zeci de invitaţi să continue. Poliţia: „Au dansat la 1,5 m distanţă. S-au adunat doar la poza de grup”

PENTRU SITE Au lăsat o nuntă cu zeci de invitaţi să continue. Poliţia: “Au dansat la 1,5 m distanţă. S-au adunat doar la poza de grup”

Poliţia a lăsat până la 30 de invitaţi să sărbătorească o nuntă în weekend, în ciuda regulilor de distanţare socială.Opoziţia din Australia cere o explicaţie guvernului Daniel Andrews.
 
David Southwick, purtătorul de cuvânt al poliţiei de stat al Coaliţiei, a declarat că „Au fost puse în aplicare norme de distanţare socială pentru a proteja comunitatea de COVID-19 şi trebuie respectate de toată lumea. Ofiţerii au spus că petrecerea poate continua atât timp cât oaspeţii păstrează 1,5 metri distanţă între ei şi se limitează la grupuri de cinci. S-au adunat doar la poza de grup.”
 
„Nu pot exista lacune atunci când vine vorba de siguranţa noastră, iar guvernul Andrews trebuie să explice de ce acest eveniment a fost lăsat să meargă înainte”, spune unul dintre adversarii politici ai lui Andrews.
 
Poliţia din Victoria are obligaţia să aplice direcţiile de distanţare socială şi poate da amenzi de până la 1.652 dolari pentru persoane fizice şi 9.913 dolari pentru întreprinderi.
 
Decizia de a permite că nunta să continue a stârnit mii de comentarii în online. Oamenii care au fost nevoiţi să îşi anuleze nunta sau să facă înormântări cu un număr redus de persoane şi-au exprimat dezamăgirea. 
 
Restricţiile anunţate de premierul Scott Morrison pe 24 martie limitau nunţile la cinci persoane: mireasă, mire, preot şi doi martori.
 
Mai multe cupluri - inclusiv fiica lui Steve Irwin, Bindi şi iubitul ei, Chandler Powell - au fost nevoite să îşi anuleze sau să îşi amâne nunta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici