Autorul atacului din Londra inculpat pentru crimă şi tentative de crimă în scop terorist

Bărbatul suspectat că a condus vehiculul care a lovit un grup de musulmani, pe 19 iunie, în oraşul Londra, a fost inculpat pentru crimă şi tentative de crimă în scop terorist, relatează BBC News online.

235 afișări
Imaginea articolului Autorul atacului din Londra inculpat pentru crimă şi tentative de crimă în scop terorist

Autorul atacului din Londra, inculpat pentru crimă şi tentative de crimă în scop terorist

Darren Osborne, în vârstă de 47 de ani, din Cardiff, a fost arestat preventiv după incidentul produs pe 19 iunie în zona Finsbury Park, în nordul Londrei.

Darren Osborne a lovit intenţionat cu o autoutilitară un grup de persoane, în apropierea unui complex islamic din zona Finsbury Park (Londra).

O persoană a murit, iar alte zece au fost rănite în atacul comis în cursul nopţii de duminică spre luni. Atacul cu vehicul a avut loc în timp ce mai multe persoane acordau îngrijiri medicale unui bărbat căruia i se făcuse rău. Persoana a decedat. Autorităţile au stabilit că probabil a murit din cauza rănilor suferite, nu pentru că i se făcuse rău.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici