Avalanşă în Alpii francezi. Trei persoane au murit, iar cinci au fost date dispărute

Cel puţin trei persoane - doi elevi şi un schior ucrainean - au murit, iar alte cinci rămân dispărute după avalanşa produsă miercuri în Alpii francezi, conform unui bilanţ provizoriu anunţat de autorităţi.

8618 afișări
Imaginea articolului Avalanşă în Alpii francezi. Trei persoane au murit, iar cinci au fost date dispărute

Avalanşă în Alpii francezi. Trei persoane au murit, iar cinci au fost date dispărute

Avalanşa a avut loc miercuri după-amiază în staţiunea montană Deux Alpes, situată în sud-estul Franţei, în apropierea oraşului Grenoble.

Valul de zăpadă a lovit un grup de zece elevi ai Liceului Saint-Exupéry din Lyon.

Doi adolescenţi au murit pe loc, trei sunt răniţi, iar cinci sunt dispăruţi, fiind căutaţi activ de salvamontişti. De asemenea, un instructor de schi ucrainean a murit în urma avalanşei.

Un profesor, liderul grupului de excursionişti, a fost şi el rănit.
 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici