Avertisment din Franţa. Cazurile noi de COVID cresc constant

Departamentul pentru Sănătate Publică (SpF) din Franţa a avertizat vineri în legătură cu o reapariţie a cazurilor de COVID în ţară şi a îndemnat oamenii să continue să se vaccineze pentru a se proteja împotriva virusului.

446 afișări
Imaginea articolului Avertisment din Franţa. Cazurile noi de COVID cresc constant

În săptămâna 5 - 11 septembrie au fost confirmate 186 de cazuri de COVID-19 la 100.000 de persoane în Franţa, în creştere cu 12% faţă de săptămâna precedentă, notează Reuters.

La începutul acestei săptămâni, Emer Cooke, directoarea Agenţiei Europene a Medicamentului (EMA), a declarat într-un interviu pentru Reuters că europenii ar trebui să facă oricare vaccin de rapel disponibil împotriva COVID-19, având în vedere estimările privind o creştere în toamnă a infecţiilor.

Noile infecţii au crescut constant de 10 zile, iar media pe 7 zile a cazurilor noi zilnice a atins joi un maxim de aproape cinci săptămâni, de 24.042.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
coronavirus,
franţa

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici