Avertismentul premierului ţării cu peste 550.000 de cazuri cu noul virus. „Neglijenţa a crescut”

Primul ministru din India, Narendra Modi, a avertizat cetăţenii împotriva „neglijenţei” crescute asupra respectării măsurilor de prevenţie contra noului coronavirus, precizează The Guardian.

1377 afișări
Imaginea articolului Avertismentul premierului ţării cu peste 550.000 de cazuri cu noul virus. „Neglijenţa a crescut”

Avertismentul premierului ţării cu peste 550.000 de cazuri cu noul virus. „Neglijenţa a crescut”

Mai multe oraşe din India se pregătesc să-şi extindă carantina pentru a combate răspândirea virusului, deoarece zilnic, sunt raportate în jur de  20.000 de cazuri.
 
„De când a început [uşurarea restricţiilor] în ţară, neglijenţa în comportamentul personal şi social a crescut", a spus Modi într-o adresă televizată, adăugând că cetăţenii ignorau prevederile privind distanţarea socială şi igiena mâinilor.
 
În timpul adresei, Modi a anunţat, de asemenea, un plan care furnizează cereale pentru 800 de milioane de oameni, cu un cost de aproximativ 12 miliarde de dolari. Partidul Congresului de opoziţie a criticat această decizie considerând-o  inadecvată şi au solicitat în schimb transferuri directe de numerar către cei oamenii săraci din ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici