Avioanele israeliene au bombardat ţinte din Fâşia Gaza după un atac cu rachetă

Forţele aeriene israeliene au atacat patru ţinte în Fâşia Gaza miercuri dimineaţa, în urma unui atac cu rachetă împotriva teritoriului israelian, a anunţat un purtător de cuvânt al armatei, citat de Jerusalem Post, în ediţia electronică.

337 afișări
Imaginea articolului Avioanele israeliene au bombardat ţinte din Fâşia Gaza după un atac cu rachetă

Avioanele israeliene au bombardat ţinte din Fâşia Gaza după un atac cu rachetă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Forţele aeriene au identificat ţintele în partea de sud a enclavei ca infrastructură teroristă.

O rachetă lansată din Gaza a explodat în regiunea Gan Yavne, la est de Ashdod, marţi seara. În afară de o adolescentă în vârstă de 15 ani care a fost dusă la centrul medical Barzilai din Ashdod deoarece suferea de un atac de panică, racheta nu a provocat răniţi. Echipele de urgenţă încă analizau dacă proiectilul a provocat pagube.

Racheta a fost prima cu rază medie de acţiune lansată după intrarea în vigoare a unui armistiţiu la 26 august, după o lună şi jumătate de război cu Gaza. Pentru moment nu se ştie însă ce grupare a lansat racheta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici