Avocatul lui Dominique Strauss-Kahn: Nu există dovezi de violenţă fizică. Procurorii nu au dovezi privind vreo agresiune

Avocatul lui Dominique Strauss-Kahn susţine că procurorii americani care îl acuză de agresiune sexuală şi tentativă de viol nu au nicio dovadă privind folosirea violenţei fizice de către fostul director al FMI, informează Le Figaro, în ediţia electronică.

376 afișări
Imaginea articolului Avocatul lui Dominique Strauss-Kahn:  Nu există dovezi de violenţă fizică. Procurorii nu au dovezi privind vreo agresiune

Avocatul lui Dominique Strauss-Kahn: Nu există dovezi de violenţă fizică. Procurorii nu au dovezi privind vreo agresiune (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Raportul medical nu conţine vreo referire la urme fizice de violenţă", afirmă avocatul William Taylor, exprimând speranţa că acuzaţiile la adresa lui Strauss-Kahn vor fi retrase până la 1 august.

"Nu există la dosar dovezi de violenţă fizică în timpul relaţiei sexuale consensuale" care a avut loc la hotel, insistă Taylor.

"Nu există nicio leziune pe corpul cameristei. În afară de ADN, nu există nicio altă dovadă materială", subliniază avocatul.

William Taylor a explicat că apărarea fostului director FMI ar putea prezenta o moţiune prin care să ceară retragerea acuzaţiilor.

Potrivit Le Figaro, camerista care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuală şi tentativă de viol era pe punctul de a organiza o conferinţă de presă marţi după-amiază, dar evenimentul a fost anulat de procurorul din Manhattan care instrumentează cazul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici