Ban Ki-moon va fi primit de Papa Francisc la Vatican, marţi

Secretarul general al ONU Ban Ki-moon va fi primit marţi la Vatican de către Papa Francisc, a anunţat ONU vineri.

138 afișări
Imaginea articolului Ban Ki-moon va fi primit de Papa Francisc la Vatican, marţi

Ban Ki-moon va fi primit de Papa Francisc la Vatican, marţi

Aceasta va fi prima întâlnire între secretarul general al ONU şi noul Suveran Pontif, care "vor evoca continuarea cooperării între ONU şi Sfântul Scaun", potrivit lui Martin Nesirky, un purtător de cuvânt al Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Ban Ki-moon se află în prezent în Spania şi urmează să efectueze ulterior o vizită la Haga. El va prelungi acest turneu cu o vizită la Roma, unde se va întâlni şi cu preşedintele italian, premierul şi preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului.

Secretarul general al ONU l-a felicitat pe Jorge Mario Bergoglio pentru alegerea sa ca papă, pe 13 martie, într-un mesaj în care şi-a exprimat dorinţa promovării dialogul între religii, aşa cum a procedat predecesorul său, Benedict al XVI-lea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici