Barack Obama a jucat tenis de masă cu David Cameron la Londra - GALERIE FOTO

Preşedintele american, Barack Obama, şi premierul britanic, David Cameron, au jucat tenis de masă, marţi, în timpul unei vizite pe care cei doi au făcut-o la Globe Academy din Londra.

476 afișări
Imaginea articolului Barack Obama a jucat tenis de masă cu David Cameron la Londra - GALERIE FOTO

Barack Obama a jucat tenis de masă cu David Cameron la Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi oficiali au jucat în echipă împotriva unor elevi ai şcolii şi s-au felicitat pentru loviturile cele mai bune. De obicei, un astfel de joc se încheie fără un învingător în rândul politicienilor, gazda pierzând intenţionat, comentează The Guardian. Dar de data aceasta, echipa Obama-Cameron a fost învinsă destul de clar, chiar dacă nu s-a ţinut scorul.

Cotidianul subliniază şi vremea rece, însoţită de rafale de vânt care au surprins-o pe Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, în haine de vară, în timpul Gărzii de Onoare, adăugând că "în mod evident i s-a spus că britanicii se bucură de o primăvară caldă în acest an".

După întâlnirea cu membrii casei regale britanice, s-a făcut un schimb de cadouri - inclusiv copii ale scrisorilor pe care regina Victoria le-a trimis preşedinţilor americani. Cotidianul britanic apreciază că de data aceasta cadourile au fost adecvate, comparativ cu vizita trecută, când "Gordon Brown i-a oferit preşedintelui toate rezervele de aur ale Marii Britanii şi în schimb i s-au dat DVD-uri şi un voucher la McDonalds".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici