Barack Obama va vota anticipat, în Chicago, cu Hillary Clinton

Preşedintele SUA, Barack Obama, un susţinător clar al candidatei democrate Hillary Clinton, va vota anticipat, în oraşul Chicago, în scrutinul prezidenţial şi legislativ, informează site-ul Politico.com.

418 afișări
Imaginea articolului Barack Obama va vota anticipat, în Chicago, cu Hillary Clinton

Barack Obama va vota anticipat, în Chicago, cu Hillary Clinton

Barack Obama, care în ultimele săptămâni l-a criticat de mai multe ori pe candidatul republican Donald Trump, a declarat vineri că va vota în oraşul Chicago, anticipat.

În statul Illinois, votul anticipat a început pe 29 septembrie şi va dura până pe 7 noiembrie.

"Nu voi vota la secţia de la Casa Albă. Probabil voi vota anticipat. Voi completa un formular. Nu vă faceţi griji, voi vota. Voi participa puţin la campania electorală şi voi şi vota", a subliniat preşedintele SUA.

La începutul săptămânii viitoare, Barack Obama o va însoţi în campanie electorală pe Hillary Clinton în oraşul Greensboro (Carolina de Nord).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici