Bărbatul care a împuşcat în cap trei musulmani, în Statele Unite, a fost pus sub acuzare

Bărbatul care a împuşcat mortal trei studenţi musulmani, în statul american Carolina de Nord, a fost pus sub acuzare pentru crime, informează CNN.

226 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a împuşcat în cap trei musulmani, în Statele Unite, a fost pus sub acuzare

Bărbatul care a împuşcat în cap trei musulmani, în Statele Unite, a fost pus sub acuzare (Imagine: Shutterstock)

Craig Hicks, în vârstă de 46 de ani, a fost inculpat pentru trei crime cu premeditare, conform procurorilor din Comitatul Durham (Carolina de Nord).

Pe contul de Facebook al inculpatului au fost găsite numeroase postări împotriva religiei.

Trei studenţi musulmani au fost împuşcaţi mortal, pe 10 februarie, într-un campus din statul american Carolina de Nord, autorităţile explicând că a fost o dispută pentru un loc de parcare.

Cei trei studenţi - Deah Shaddy Barakat (în vârstă de 23 de ani), Yusor Mohammad (21 de ani) şi Razan Mohammad Abu-Salha (19 ani) - au fost împuşcaţi mortal într-un apartament situat în campusul studenţesc Chapel Hill, al Universităţii din Carolina de Nord. "Cele trei victime au fost împuşcate în cap", a comunicat poliţia locală. "O dispută între vecini pe un loc de parcare a jucat un rol în incident", au precizat anchetatorii.

Consiliul pentru Relaţiile Americano-Islamice a cerut anchetarea cu atenţie a cazului pentru a se stabili dacă nu este un incident cu caracter rasist.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici