Team România pentru Paris 2024 are 81 de membri după calificarea floretistei Mălina Călugăreanu

  • Team Romania are de sâmbătă 81 sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
  • Ultima calificare a fost obţinută de Floretista Mălina Călugăreanu.
  • Aceasta a câştigat turneul de calificare din Luxemburg.
197 afișări
Imaginea articolului Team România pentru Paris 2024 are 81 de membri după calificarea floretistei Mălina Călugăreanu

Team România pentru Paris 2024 are 81 de membri după calificarea floretistei Mălina Călugăreanu

Mălina Călugăreanu a învins-o în finala competiţiei „6 tickets to Paris” de la Differdange pe britanica de 18 ani Carolina Stutchbury. Scorul a fost 9-9 la finele timpului regulamentar, după ce britanica a condus şi cu 7-2. La ultimul asalt, jucat după regula „morţii subite”, prioritatea a fost a britanicei dar Mălina a punctat în minutul de prelungire, 10-9 şi a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Floretista este prima scrimeră română care se califică la Jocuri. Sabrerul Iulian Teodosiu a pierdut sâmbătă asaltul decisiv cu turcul Enver Yildirim, cu scorul de 15-11.

Niciun alt scrimer nu are asigurată încă prezenţa la Paris 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici