Benjamin Netanyahu va depune luni lista cu membrii viitorului guvern israelian

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, va depune luni în Knesset acordul de coaliţie guvernamentală, iar votul pentru învestitura noului guvern ar putea avea loc miercuri, anunţă postul public de radio din Israel.

152 afișări
Imaginea articolului Benjamin Netanyahu va depune luni lista cu membrii viitorului guvern israelian

Benjamin Netanyahu va depune luni lista cu membrii viitorului guvern israelian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Netanyahu a declarat că deja există un acord pe tema "liniilor principale ale programului de guvernare", dar discuţiile continuă duminică pentru distribuirea portofoliilor.

Benjamin Netanyahu are termen până pe 16 martie să formeze noul guvern, în caz contrar, preşedintele Shimon Peres urmând să desemneze un alt premier.

Netanyahu ar urma să finalizeze procedura de formare a guvernului înainte de vizita preşedintelui SUA, Barack Obama, care se va afla în Israel şi teritoriile palestiniene pe 20 martie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici