Berlusconi a adormit la ceremonia care a marcat căderea Zidului Berlinului - VIDEO

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a aţipit în timpul ceremoniilor organizate în Germania cu ocazia aniversării a două decenii de la căderea Zidului Berlinului, liderul italian fiind surprins de camerele de luat vederi, informează La Stampa în ediţia online.

21 afișări
Imaginea articolului Berlusconi a adormit la ceremonia care a marcat căderea Zidului Berlinului - VIDEO

Berlusconi a adormit la ceremonia care a marcat căderea Zidului Berlinului (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Berlusconi s-a aflat zilele trecute la Berlin pentru a participa la ceremoniile organizate cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la căderea Zidului Berlinului.

Însă imaginile posturilor de televiziune l-au surprins pe Silvio Berlusconi (73 de ani) dormind în timpul discursului pe care îl rostea preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev.

"Se ştie că viaţa unui prim-ministru este plină de responsabilităţi. Iar cea a unui prim-ministru hiperactiv precum Silvio Berlusconi cu atât mai mult. Astfel că orice ocazie este bună pentru a trage un pui de somn. Totuşi, poate era bine să nu fi adormit în faţa camerelor de luat vederi, dar somnul te cheamă când vrea el", comentează ironic La Stampa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici