Berlusconi afirmă că se încearcă eliminarea sa fizică

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, afirmă că se încearcă scoaterea sa de pe scena politică şi chiar eliminarea sa fizică, informează ziarul la Repubblica, în ediţia electronică.

17 afișări
Imaginea articolului Berlusconi afirmă că se încearcă eliminarea sa fizică

Berlusconi afirmă că se încearcă eliminarea sa fizică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi se spune că nu pot ieşi la plimbare, că nu trebuie să particip la campania electorală, că este cineva care mă aşteaptă după colţ pentru a mă elimina. În 1994, au încercat să mă scoată prin anchete judiciare. Apoi au încercat să ruineze afacerile familiei mele, dar nu au reuşit nici cu asta. Iar acum vor să mă elimine fizic. Nu s-a schimbat nimic", le-a spus Berlusconi unor senatori italieni în cursul unei întâlniri desfăşurată miercuri seara la Palazzo Grazioli, reşedinţa sa din Roma.

În decembrie 2009, Silvio Berlusconi a fost agresat în timpul unui miting electoral desfăşurat la Milano. Un bărbat cu probleme psihice, Massimo Tartaglia, l-a lovit pe premierul Italiei, în figură, cu o replică metalică la scară redusă a Domului din Milano.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici