Berlusconi îl elogiază pe Putin: Este un bărbat extraordinar, simplu şi modest. A făcut multe pentru ţara sa

Fostul şef al Guvernului italian Silvio Berlusconi l-a elogiat pe prietenul său Vladimir Putin, câştigător al alegerilor prezidenţiale ruse din 4 martie, calificându-l drept "un om simplu şi modest" care "a făcut multe pentru ţară", într-un interviu publicat marţi în Rusia.

188 afișări
Imaginea articolului Berlusconi îl elogiază pe Putin: Este un bărbat extraordinar, simplu şi modest. A făcut multe pentru ţara sa

Silvio Berlusconi (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax foto)

"Este un bărbat extraordinar, simplu şi modest, cu mari calităţi umane şi care are un mare simţ al prieteniei", a declarat Berlusconi în acest interviu acordat popularului cotidian rus Komsomolskaia Pravda.

"A făcut multe pentru ţara sa şi va juca un rol decisiv pe viitor (...). Sunt convins că Putin este liderul de care este nevoie pentru a conduce această ţară imensă", subliniază Il Cavaliere, în vârstă de 75 de ani.

Premierul rus, care a deţinut deja două mandate de preşedinte în perioada 2000-2008, a câştigat alegerile prezidenţiale cu aproape 64 la sută din voturi.

Vladimir Putin şi Silvio Berlusconi sunt prieteni vechi şi şi-au afişat complicitatea în timpul numeroaselor lor întâlniri.

Putin l-a apărat de multe ori pe Berlusconi - aflat în centrul unor scandaluri de corupţie, fraudă fiscală şi relaţii sexuale cu minore în Italia - descriindu-l drept "unul dintre cei mai buni oameni politici ai Europei" şi "unul dintre ultimii Mohicani" din politică.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici