Berlusconi vrea să facă selecţia însoţitoarelor de bord din trenurile de mare viteză

Şeful Guvernului italian, Silvio Berlusconi, care se laudă permanent cu bunul său gust pentru fetele frumoase, a propus vineri în faţa presei să "facă selecţia" de însoţitoare de bord care să poată fi angajate în trenurile de mare viteză (AV) italiene.

19 afișări
Imaginea articolului Berlusconi vrea să facă selecţia însoţitoarelor de bord din trenurile de mare viteză

Berlusconi vrea să facă selecţia însoţitoarelor de bord din trenurile de mare viteză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mă propun pentru a face selecţia dacă decideţi să angajaţi personal de bord în trenurile de mare viteză", i-a spus el cu un zâmbet lui Mauro Moretti, directorul căilor ferate italiene (FS), cu ocazia inaugurării unei noi gări pentru trenurile de mare viteză la Roma.

Atenţia deosebită acordată de premier tinerelor frumoase i-a provocat acestuia o serie de probleme, numele său fiind amestecat în mai multe scandaluri sexuale, precum şi într-o procedură de divorţ intentată de cea de-a doua sa soţie, Veronica Lario.

Magnatul miliardar, care a făcut avere cu televiziunile pe care le deţine, a deplâns faptul că Italia este în continuare în "Evul Mediu" în ceea ce priveşte infrastructura transporturilor, criticând lentoarea administrativă care încetineşte activitatea.

"Italia noastră, în raport cu alte ţări, pare într-adevăr în Evul Mediu (...) cu munţi de dificultăţi provenind dintr-o birocraţie pletorică", a declarat el, evocând o mare cantitate de permise necesare pentru efectuarea lucrărilor la Roma şi lentoarea pe care o generează acest lucru.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici