Bilanţul revoltelor, actelor de reprimare şi incidentelor armate din Siria depăşeşte 16.500 de morţi

Peste 16.500 de persoane au murit în Siria de la izbucnirea revoltelor împotriva regimului Bashar Al-Assad în martie 2011, conform Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

193 afișări
Imaginea articolului Bilanţul revoltelor, actelor de reprimare şi incidentelor armate din Siria depăşeşte 16.500 de morţi

Bilanţul revoltelor, actelor de reprimare şi incidentelor armate din Siria depăşeşte 16.500 de morţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel puţin 11.486 de civili, 4.151 de membri ai serviciilor de securitate şi 870 de dezertori au fost ucişi până acum, anunţă organizaţia cu sediul în Marea Britanie.

Revoltele, acţiunile de reprimare şi conflictele armate durează în Siria de aproape 16 luni, zilnic fiind sute de victime.

Bilanţul OSDO este imposibil de confirmat din surse independente.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici