Bilanţul tirului de obuz care a atins joi un troleibuz la Doneţk, revizuit la opt morţi

Bilanţul tirului de obuz care a atins joi un troleibuz la Doneţk, în estul Ucrainei, a fost revizuit în scădere, vineri - Kievul, rebelii şi OSCE anunţând că este vorba despre opt morţi.

141 afișări
Imaginea articolului Bilanţul tirului de obuz care a atins joi un troleibuz la Doneţk, revizuit la opt morţi

Bilanţul tirului de obuz care a atins joi un troleibuz la Doneţk, revizuit la opt morţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţi ai separatiştilor proruşi au anunţat că cel puţin 13 persoane au fost ucise în această dramă, de producerea căreia Kievul şi rebelii se acuză reciproc.

"Potrivit ultimelor informaţii, opt persoane au fost ucise", a anunţat într-un comunicat parchetul ucrainean, care a catalogat bombardamentul drept "act terorist".

Separatiştii au anunţat, la rândul lor, pe un site, "opt morţi şi 17 răniţi".

Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE), care dispune de o misiune de observare la faţa locului, a citat într-un comunicat Morga din Doneţk, care a anunţat că "a primit opt cadavre" după incidentul armat în care a fost implicat troleibuzul, pe strada Kuprina.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici