Bombardamente ale coaliţiei conduse de Arabia Saudită în Yemen: Cel puţin 12 civili, ucişi

Cel puţin 12 civili au fost ucişi în urma a două raiduri aeriene efectuate în nordul Yemenului de coaliţia coordonată de Arabia Saudită, anunţă agenţia oficială SABA, aflată sub controlul rebelilor huthi, informează Associated Press.

602 afișări
Imaginea articolului Bombardamente ale coaliţiei conduse de Arabia Saudită în Yemen: Cel puţin 12 civili, ucişi

Cel puţin 12 civili, ucişi în Yemen în bombardamente ale coaliţiei conduse de Arabia Saudită

Potrivit agenţiei SABA, avioane saudite au bombardat un imobil rezidenţial, în oraşul Al-Safra / Saada, omorând nouă locatari, inclusiv patru copii. Un alt atac a vizat un vehicul, omorând trei civili şi rănind alţi şapte.

Informaţiile nu pot fi confirmate din surse independente.

Peste 10.000 de civili au murit în Yemen de la începerea, în 2015, a conflictului între coaliţia coordonată de Arabia Saudită şi insurgenţi huthi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici