ATAC cu rachetă asupra unei nave a Emiratelor Arabe, ancorată în Yemen: O persoană a fost rănită

O persoană a fost rănită după ce militanţi houthi au atacat o navă a EAU (Emiratele Arabe Unite) ce era acostată în Yemen, conform presei saudite, citate de Euronews.

1074 afișări
Imaginea articolului ATAC cu rachetă asupra unei nave a Emiratelor Arabe, ancorată în Yemen: O persoană a fost rănită

ATAC cu rachetă asupra unei nave a Emiratelor Arabe, ancorată în Yemen: O persoană a fost rănită

”O navă a Emiratelor Arabe Unite a fost atacată de o rachetă lansată de miliţiile houthi, neprovocând daune navei. Unul dintre membrii echipajului a fost rănit”, potrivit agenţiei de ştiri SPA, care citează un comunicat al coaliţiei condusă de Arabia Saudită ce luptă în Yemen.

Nava a fost atacată în timpul plecării sale din portul Al-Mokha. Portul din Marea Roşie se află în apropierea rutei navale Bab al-Mandab.

Statul Yemen este scena unui conflict civil sângeros, Guvernul recunoscut în plan internaţional se confruntă cu rebelii houthi, care sunt susţinuţi de unele unităţi militare fidele fostului preşedinte yemenit Ali Abdullah Saleh.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici