Bordel deschis în plină pandemie. Numărul mare de clienţi a atras atenţia poliţiei

Patronii unui bordel ilegal au fost amendaţi pentru nerespectarea restricţiilor impuse de COVID-19. Mai mulţi clienţi au fost descoperiţi aşteptând la uşa unei prostituate. Patronii bordelului s-au scuzat spunând că nu ştiau nimic despre restricţiile asupra întreprinderilor neesenţiale.

3919 afișări
Imaginea articolului Bordel deschis în plină pandemie. Numărul mare de clienţi a atras atenţia poliţiei

PENTRU SITE Bordel deschis în plină pandemie. Numărul mare de clienţi a atras atenţia poliţiei

Patronii unui bordel ilegal au fost amendaţi pentru nerespectarea restricţiilor impuse de COVID-19. Mai mulţi clienţi au fost descoperiţi aşteptând la uşa unei prostituate. Patronii bordelului s-au scuzat spunând că nu ştiau nimic despre restricţiile asupra întreprinderilor neesenţiale.
 
În ultimele 24 de ore, Poliţia din Melbourne, Australia, a emis alte 12 amenzi pentru încălcarea regulilor menite să oprească răspândirea coronavirusului. 
 
Comisarul adjunct Shane Patton a declarat că operaţiunile ilegale au ajuns în atenţia poliţiei, deoarece strada era extrem de aglomerată. „Mă uimeşte. Am fost chemaţi la acest bordel pentru că strada era atât de aglomerată, ba chiar a creat un blocaj în trafic”, le-a spus el jurnaliştilor. Atât afacerea, cât şi o prostituată au fost amendaţi. 
 
La o sală de masaj pentru adulţi din suburbia Frankston, o angajată şi un client de sex masculin au fost amendaţi marţi, după ce ofiţerii de la unitatea de coordonare a industriei sexuale „au observat că la salon erau întreprinse “servicii neesenţiale”. Comisarul de poliţie Graham Ashton a declarat că mai multe bordeluri au fost surprinse funcţionând ilegal.
 
Poliţia din Australia poate emite la faţa locului amenzi de 1652 USD pentru persoane fizice şi 9913 dolari pentru întreprinderile care nu respectă restricţiile. Mai mult de 1000 de verificări au fost efectuate miercuri în toată ţara. Douăzeci şi trei de oameni au fost amendaţi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici