Boris Johnson susţine că Londra analizează opţiuni militare în Siria / Downing Street îl contrazice

Marea Britanie analizează opţiuni militare pentru criza din Siria, afirmă ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, explicând că orice intervenţie ar trebui să aibă loc în cadrul unei coaliţii internaţionale coordonate de SUA şi nu s-ar putea întâmpla curând, relatează site-ul agenţiei Reuters.

554 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson susţine că Londra analizează opţiuni militare în Siria / Downing Street îl contrazice

Boris Johnson susţine că Londra analizează opţiuni militare în Siria / Downing Street îl contrazice

"Trebuie să ne gândim din nou la opţiuni mai energice, la opţiuni militare", a declarat Boris Johnson în Parlamentul de la Londra.

"Dar trebuie să fim realişti în legătură cu modul în care funcţionează aceste lucruri, la ce este plauzibil", a adăugat Johnson.

"Nu putem face nimic fără o coaliţie, fără a o face cu americanii. Cred că încă avem multe de făcut până a ajunge acolo, dar acest lucru nu înseamnă că nu au loc discuţii, deoarece în mod sigur sunt", a încercat Johnson să explice.

Însă Biroul premierului Theresa May a avut o abordare mai prudentă, subliniind că nu există planuri pentru acţiuni militare suplimentare şi că nu s-a luat nicio decizie.

"Trebuie să ne gândim cu atenţie la consecinţele oricărei acţiuni. Discutăm cu parteneri despre posibile soluţii pentru a pune capăt acestui conflict îngrozitor", a precizat reprezentantul Downing Street.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici